Reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians” a fost suspendat pe termen nedefinit, după ce una dintre protagonistele sale, starleta Kim Kardashian, a decis să părăsească oraşul New York, în urma agresiunii pe care a suferit-o la Paris în noaptea de duminică spre luni, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii postului E! Network, joi, la doar câteva zile după ce Kim Kardashians a fost agresată, ameninţată cu arme de foc şi jefuită în camera sa dintr-un hotel parizian.

”Binele lui Kim este principalul lucru asupra căruia ne concentrăm acum. Nu a fost luată nicio decizie în ceea ce priveşte data la care producţia show-ului va fi reluată”, a declarat o purtătoare de cuvânt a televiziunii E! Network, care difuzează reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians”.

Înconjurată de numeroşi bodyguarzi, Kim Kardashian şi familia ei au părăsit, joi, apartamentul lor din Manhattan, în care au locuit după revenirea starletei de la Paris.

Presa americană a publicat deja fotografii şi înregistrări video care o prezintă pe Kim Kardashian, în vârstă de 35 de ani, cu chipul parţial acoperit de cozorocul unei şepci şi gluga unui hanorac, în timp ce urca într-o limuzină alături de soţul ei, rapperul Kanye West, şi de cei doi copii ai cuplului.

A fost prima apariţie publică a starletei după revenirea sa la New York, în urma agresiunii de la Paris, când mai mulţi bărbaţi mascaţi şi deghizaţi în poliţişti, au pătruns cu forţa în camera ei de hotel, au ameninţat-o cu arme de foc şi au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, la primele ore ale dimineţii de luni.

Potrivit TMZ şi Us Weekly, Kim Kardashian ar fi spus că intenţionează să îşi ia o vacanţă de o lună.

Se crede că starleta şi familia ei s-au îndreptat spre reşedinţa sa din sudul Californiei.

Membrii familiei Kardashian, ale căror vieţi sunt prezentate în reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians” şi care sunt foarte activi pe reţelele de socializare, au fost deosebit de tăcuţi şi de discreţi după incidentul de la Paris.  

Poliţia nu a operat deocamdată nicio arestare.

Potrivit TMZ, care citează o sursă din anturajul starletei americane, Kim Kardashian ar fi spus că atunci când îşi va relua activitatea, inclusiv participarea la filmările pentru acel reality show, îşi va reduce prezenţa pe reţelele de socializare şi va publica mai puţine imagini care îi trădează averea. 

Starleta a fost criticată pentru faptul că a publicat fotografii cu inelul ei de logodnă în valoare de 4 milioane de dolari şi cu alte bijuterii în zilele care au precedat agresiunea din capitala Franţei.

”Nu poţi să îşi expui bogăţia şi apoi să fii surprins că unii oameni vor să o împartă cu tine”, a declarat creatorul de modă Karl Largefeld în faţa jurnaliştilor prezenţi la Săptămâna Modei de la Paris.

Kim Kardashian, născută pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine plătită din lume. În 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost căsătorită cu Damon Thomas, în perioada 2000 - 2004, şi cu Kris Humphries, în perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a căsătorit în 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, născută pe 15 iunie 2013, şi Saint West, născut pe 5 decembrie 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.