Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” desfăşoară o anchetă internă după ce familia unei paciente în stare gravă a fost anunţată că ruda lor a murit, deşi femeia era încă în viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am declanşat o anchetă după ce familia unei femei care era în terapie intensivă a fost anunţată că femeia a murit. Am vrea să vedem cine anume a putut da numărul de telefon al familiei înscris pe foaia de observaţie unor persoane de la pompe funebre", a explicat pentru agenţia de presă News.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, dr. Florian Bica.

Una dintre rude a spus că a fost chemată la spital de cineva de la o firmă de pompe funebre, care s-a oferit să le acorde ajutor pentru înmormântare.

Purtătorul de cuvânt al spitalului a mai spus că starea femeii era foarte gravă, dar că aceasta nu era decedată atunci când au fost anunţate rudele să vină la spital. Ulterior incidentului, femeia a încetat din viaţă.

„Nu ştim încă cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva. Dar, după ce am primit sesizarea de la ruda pacientei, am declanşat o anchetă. În funcţie de rezultat s-ar putea să sesizăm şi noi, la rândul nostru, organele de anchetă, probabil Poliţia",a afirmat Bica.

Bica mai spune că numărul de telefon de pe care a fost apelată familia pacientei este blocat în acest moment.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.