Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat, luni, că deputaţii PMP vor decide în şedinţa de grup de marţi cum vor vota în cazul cererii DNA de reţinere şi arestare preventivă în cazul lui Adrian Gurzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şi în UNPR şi în PMP am permis justiţiei să verifice toate situaţiile care aveau nevoie de un vot la nivelul Parlamentului (...) La ora 13.00 va fi votul în plen. Până atunci vom avea o şedinţă care va păstra acelaşi spirit de deschidere pentru justiţie”, a spus Valeriu Steriu, la Palatul Parlamentului, la încheierea lucrărilor Colegiului Naţional al PMP. 

În prezent PMP are 34 de deputaţi. 

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, solicitarea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Adrian Gurzău.
 
Deputaţii din Comisia juridică au aprobat cererea DNA de încuviinţare a reţinerii deputatului Adrian Gurzău cu 16 voturi ”pentru”, 5 voturi ”împotrivă” şi o abţinere.
 
Cererea DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului a fost aprobată cu 16 voturi ”pentru”, 3 voturi ”împotrivă” şi 3 abţineri.
Decizia finală aparţine plenului.
 
Deputatul Adrian Gurzău este acuzat de trafic de influenţă în dosarul privind favorizarea societăţii Carpatica Asig, în care au fost reţinuţi Angela Toncescu şi Dan Hosu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.