Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, că după decizia privind unificarea copreşedinţiei partidului priorităţile PNL sunt programul de guvernare şi echipa pe care o vor avea liberalii la alegerile parlamentare, precizând că formaţiunea vine cu un mesaj asumat de deschidere a partidului către oameni noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E un semn de maturitate al unei echipe care s-a format de doi ani încoace. Nu e o misiune uşoară cea pe care ne-am asumat-o acum doi ani, dar e mai greu acum pentru că povara am împărţit- o cu Vasile Blaga şi mi-a fost mai uşor. E momentul să ne uităm la perspectiva pe care PNL o are, pentru că din criză poţi ieşi întărit”, a spus Alina Gorghiu.

Ea a precizat că priorităţile PNL sunt în acest moment programul de guvernare, echipa pe care o vor avea, precum şi un mesaj asumat de deschidere a partidului, menţionând că sunt foarte mulţi oameni noi pe liste.

”Chiar dacă veţi mai vedea opoziţie de la unii şefi de filială, lista va fi una de care să nu ne jenăm. Va fi o listă aşa cum şi-o doreşte electoratul şi cum partidul şi marea parte a organizaţiilor o doresc”, a mai spus Alina Gorghiu.

Liderii aripii democrat-liberale din PNL au decis, sâmbătă, după două ore de dezbateri, ca Alina Gorghiu să rămână preşedinte unic al PNL, în timp ce europarlamentarul Daniel Buda să aibă împuternicire de a vota listele pentru alegerile parlamentare ca prim-vicepreşedinte. 

Tor sâmbătă, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost desemnat şef de campanie al PNL la alegerile parlamentare, decizia urmând să fie validată în Biroul Politic al PNL care va avea loc săptămâna viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.