Serialul ”O familie modernă/ Modern Family”, recompensat cu 22 de premii Primetime Emmy, va include în distribuţia sa primul copil transgender din istoria televiziunii americane, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ryan Case, regizorul acestui serial de comedie, a publicat pe Twitter un mesaj în care spune că este ”super mândru” de acest episod special, care face parte din cel de-al optulea sezon al show-ului TV.

Episodul în cauză, intitulat ”A Stereotypical Day”, va fi difuzat în Statele Unite pe 28 septembrie, pe postul de televiziune ABC. 

Părinţii copilului transgender au publicat la rândul lor un mesaj pe aceeaşi reţea de socializare în care au mulţumit producătorilor serialului ”Modern Family” pentru faptul că ”oferă o voce” comunităţii din care fac parte.

În acest episod, un cuplu gay, alcătuit din personajele Cameron şi Mitchell, permit fiicei lor Lily să primească vizita prietenului ei transgender Tom, pentru a se juca împreună.

Personajul Tom este interpretat de Jackson Millarker, un actor în vârstă de 8 ani, originar din Atlanta.

Regizorul Ryan Case l-a prezentat prietenilor şi admiratorilor săi prin intermediul unor fotografii pe care le-a distribuit pe conturile sale de pe reţelele de socializare Instagram şi Twitter. 

Unul dintre protagoniştii serialului, actorul Jesse Tyler Ferguson, a publicat la rândul lui pe Twitter un mesaj în care a spus că este extrem de bucuros pentru faptul că Jackson Millarker a fost inclus în distribuţia serialului ”Modern Family”.

Mulţi utilizatori de internet i-au lăudat pe reţelele de socializare pe producătorii serialului ”Modern Family” , despre care au spus că este o producţie care ”sparge tiparele”.

Serialul ”Modern Family” a câştigat un Glob de Aur şi 22 de premii Primetime Emmy, iar două dintre protagonistele sale se numără printre cele mai bine plătite actriţe din televiziunea americană.

Sofia Vergara ocupă primul loc în topul Forbes din 2016 dedicat celor mai bine plătite actriţe din industria de televiziune, cu venituri de 43 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Colega ei Julie Bowen a câştigat 10 milioane de dolari şi ocupă locul al 10-lea în acest clasament anual.

Actori transgender au apărut în mai multe seriale TV, precum ”Orange Is The New Black” şi ”Nashville”, însă niciunul dintre ei nu era copil.

Un adolescent transgender, Jazz Jennings, are propriul reality show - ”I Am Jazz” - pe postul de televiziune american TLC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.