Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost înjunghiat mortal sâmbătă seară, pe stradă, în Fălticeni, iar fratele său mai mare cu doi ani a ajuns rănit la spital. Băiatul care a supravieţuit le-a spus poliţiştilor că el şi fratele său au fost atacaţi de un necunoscut, dar anchetatorii nu exclud ca el să fie autorul crimei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crima a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, pe o stradă de la periferia oraşului Fălticeni, din judeţul Suceava, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu.

Sursa citată a declarat că o persoană a sunat la 112 să anunţe că a găsit pe cineva căzut pe stradă, echipa de intervenţie descoperind un adolescent în vârstă de 15 ani mort după ce fusese înjunghiat în zona inimii.

În aceeaşi zonă a mai fost descoperit un alt adolescent, în vârstă de 17 ani, frate cu cel decedat, care avea o rană în zona umărului şi care a declarat că o persoană necunoscută i-a atacat fără motiv.

Tânărul a fost transportat la spital, unde medicii au descoperit că avea şi răni ce sugerau că s-a luptat cu altcineva.

Surse din rândul anchetatorilor spun că se ia în calcul varianta ca băiatul de 17 ani să-şi fi ucis fratele în urma unui conflict pe fondul consumului de alcool. Tânărul nu a recunoscut crima.

Cei doi fraţi provin dintr-o familie numeroasă, cu tatăl cunoscut drept consumator de alcool şi mama plecată la muncă în străinătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.