Un pieton a fost accidentat mortal de tramvai, sâmbătă seară, în Capitală, la intersecţia Bulevardului Ştefan cel Mare cu Strada Lizeanu, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, victima a încercat să traverseze strada fără să se asigure, deşi a fost avertizată de un alt pieton că vine tramvaiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Un bărbat în vârstă de 50-60 de ani a fost lovit de tramvai, sâmbătă seară, în Capitală, la intersecţia străzii Lizeanu cu Bulevardul Ştefan cel Mare. În urma impactului, pietonul a decedat, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile.
 
El a precizat că la faţa locului au intervenit un detaşament special de salvatori şi două echipaje SMURD. Daniel Vasile a mai spus că echipele ISU au intervenit pentru extragerea victimei de sub roţile tramvaiului.
 
Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, a declarat, pentru News.ro, că bărbatul a încercat să traverseze strada fără să se asigure, deşi a fost atenţionat de un alt pieton că vine tramvaiul. Victima a fost lovită de mijlocul de transport în comun şi a fost decapitată în urma impactului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.