Dacă iubeşti mişcarea şi stilul de viaţă sănătos te aşteptăm pe 9 octombrie ca alergător, voluntar sau suporter la Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank alături de peste 14.000 de alergători din 60 de ţări, unde vă puteţi înscrie pe www.bucuresti-maraton.ro până pe 25 septembrie la una dintre cursele: maraton (42 km), semimaraton (21 km), Maraton Stafeta (4x10 km), Cursa Populară şi Cursa Adolescenţilor de 3,6 km.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă 8 octombrie copiii între 5-12 ani vor lua startul grupaţi pe categorii de vârstă, iar părinţii, cu copii mai mici de 4 ani, pot alerga împingând cărucioarele la Jogging în scutece.

Pe traseul Maratonului Bucureşti, vor fi amenajate peste 20 de puncte de hidratare şi divertisment, peste 20.000 de suporteri vor încuraja alergătorii alături de trupe, cântăreţi, dansatori, toboşari. Peste 1.000 de oameni – organizatori, voluntari, forţe de ordine se vor asigura că duminică 9 octombrie, capitala se transformă într-un oraş al bucuriei, sportului şi distracţiei. 

Bucharest RUNNING CLUB a pus Bucureştiul pe harta capitalelor lumii care găzduiesc astfel de evenimente - sărbători ale oraşelor. În ultimii 9 ani BRC a pus bazele şi a dezvoltat turismul sportiv - cu ocazia Bucharest RUNNING CLUB Premier Events capitala fiind vizitată de peste 3.500 de străini, unii dintre aceştia venind pentru prima oară în România. 

Bucharest Running Club Premier Events adună cei mai multi bani într-o singura zi pentru cele mai multe cauze. Participanţii aleargă şi donează pentru una dintre cele 30 cauze susţinute din domenii diverse: sănătate, caritate, social, educaţie, ecologie, dezvoltare durabilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.