Mayte Garcia, fosta soţie a cântăreţului american Prince, a anunţat că va scrie un volum de memorii ”foarte intim”, în care va relata aspecte emoţionante din viaţa ei alături de renumitul muzician, ce va fi publicat în aprilie 2017, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea, intitulată ”The Most Beautiful”, va descrie relaţia cuplului, va oferi detalii de la nunta celor doi, dar va vorbi şi despre tragicul deces al fiului lor, în 1996.

Editura Hachette a spus că această autobiografie va fi lansată în aprilie 2017, la un an după moartea celebrului cântăreţ american. 

”Legătura dintre noi a fost rară, aproape de pe altă lume. Vreau să spun lumii întregi povestea iubirii noastre, cu suişurile şi coborâşurile ei, dar ajungând mereu într-un punct iubitor, deoarece acest bărbat (Prince, n.r.) face încă parte din familia mea şi aşa va fi întotdeauna”, a declarat Mayte Garcia.

Cei doi s-au cunoscut în culisele unui show pe care Prince l-a susţinut în 1990, când Mayte Garcia avea vârsta de 16 ani.

Dansatoare talentată, ea i-a atras atenţia lui Prince după ce mama ei i-a trimis muzicianului o înregistrare video cu fiica ei în timp ce dansează, sperând că renumitul cântăreţ o va angaja în trupa lui de dansatori.

Au ţinut legătura şi, după doi ani, ea s-a alăturat trupei muzicianului. După ce s-au îndrăgostit, s-au căsătorit de Sfântul Valentin, în 1996. Porumbei albi au fost lansaţi în momentul în care cei doi au schimbat jurămintele de credinţă.

Mayte a rămas însărcinată la scurt timp după ceremonia de nuntă, însă fiul lor, Boy Gregory, a murit la doar o săptămână după naştere, din cauza sindromului Pfeiffer, o anomalie de ordin genetic, caracterizată de fuziunea prematura a unor oase ale craniului. 

Acel deces a fost urmat şi de un avort spontan, iar cele două tragedii au dus la destrămarea cuplului, al cărui divorţ a fost pronunţat în anul 2000.

Titlul autobiografiei scrise de Mayte Garcia se inspiră dintr-o piesă a lui Prince care a ajuns pe primul loc în topul britanic, ”The Most Beautiful Girl in the World”.

Prince începuse şi el în 2016 să îşi scrie memoriile. Nu se ştie deocamdată dacă muzicianul a reuşit să finalizeze acel volum şi nici dacă acesta va fi publicat vreodată.

Prince Rogers Nelson a murit la vârsta de 57 de ani, pe 21 aprilie, în urma unei supradoze accidentale cu un analgezic deosebit de puternic, fentanil. Trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit în studioul lui de înregistrări Paisley Park din Chanhassen, un oraş din statul american Minnesota.

Cântăreţ, compozitor, aranjor şi instrumentist, considerat unul dintre cei mai inventivi muzicieni din epoca modernă, Prince s-a inspirat din artişti aparţinând unor genuri muzicale diferite, precum James Brown, The Beatles şi Jimi Hendrix. Printre piesele sale de succes se numără ”Little Red Corvette”, ”Let's Go Crazy”, ”When Doves Cry”, ”Cream” şi ”Get Off”. Originar din Minneapolis, a devenit cunoscut la sfârşitul anilor 1970 cu piesa ”Wanna Be Your Lover” şi, în următoarele decenii, a cucerit publicul şi topurile muzicale cu albume precum ”1999” şi ”Purple Rain”.

Prince a câştigat şapte premii Grammy şi cele 39 de albume ale sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artistul a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original, în 1985, cu single-ul ”Purple Rain”, de pe coloana sonoră a filmului omonim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.