Două persoane au murit şi patru au fost rănite în urma unui accident care s-a produs vineri seară, pe drumul naţional 22, în zona localităţii constănţene Lumina, în care au fost implicate două maşini. Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauză că unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs vineri seară, pe drumul naţional 22, Constanţa - Tulcea, în zona localităţii Lumina.

Din primele informaţii primite de la centrul Infotrafic, unul dintre cei doi şoferi implicaţi nu a acordat prioritate celuilalt.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, în urma impactului, o femeie şi un bărbat, aflaţi într-un autoturism Tico, au decedat.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Pentru scoaterea a două victime din autovehicule a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea.

Din cauza accidentului traficul rutier în zona localităţii Lumina s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute.

Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.