Patru persoane au fost duse la audieri, marţi, în urma percheziţiilor făcute în judeţul Prahova, într-un caz de furturi din bancomate, iar poliţiştii au ridicat un autoturism, 1.400 de euro şi mai multe bunuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma percheziţiilor făcute de poliţiştii de investigaţii criminale în judeţul Prahova la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din bancomate, patru suspecţi au fost duşi la audieri, la sediul Poliţiei Judeţene.

De asemenea, de la locuinţele acestora poliţiştii au ridicat un autoturism, 1.400 de euro şi mai multe bunuri cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost utilizate sau ar fi rezultat din activitatea infracţională.

Cele patru persoane duse la audieri sunt bănuite că, în perioada iulie-august, ar fi săvârşit mai multe furturi din bancomate din municipiul Ploieşti.

Poliţiştii de investigaţii criminale au făcut, marţi dimineaţă, două percheziţii în comuna Bărcăneşti şi una în comuna Gherghiţa din judeţul Parhova, la locuinţele a patru persoane, doi bărbaţi şi două femei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.