Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, la Digisport, că a dorit să-l achiziţioneze pe atacantul dinamovist Harlem Gnohere, dar oficialii dinamovişti au refuzat, printr-un intermediar, suma 800.000 de euro pentru acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă s-a zvonit ceva, că Becali bagă râca, nu e în firea mea...Nu fac aşa ceva. Eu respect legea. Dacă băiatul ăla vrea să plece, păi dacă omul vrea să-şi facă viitorul, ce vede în România? Mă duc la Steaua şi apoi plec în Qatar say Kuvwait...fac un milion...si aia e. Am dat 600.000, 800. 00 de mii, nu au vrut sa-l dea. Am transmis printr-un avocat, nu au vrut. În iarnă, îl luăm la Steaua. Mai mult îl iau dacă dă gol cu Steaua", a spus Becali.

Becali a spus că a plătit 300.000 de euro pentru Dennis Man, atacantul de 18 ani, achiziţionat de la UTA. "La meciul cu Voluntari (n.r. - baraj de promovare/menţinere în Liga I) i-am zis lui Mihai (n.r.-   Mihai Stoica). Vreau să-l urmăreşti pe copilul ăla, Mihai l-a urmărit, acum două zile mi-a zis, mă, îl mai ştii pe ăla, s-ar putea să fie ăla mare. Am dat 300.000 de azi, 100.000 dacă joacă zece meciuri la Steaua şi 100.000 dacă joacă un meci la naţională", a spus Becali.

Atacantul francez Harlem Gnohere, 28 de ani, a fost  adus la Dinamo în vara anului trecut de fostul antrenor Mircea Rednic. Francezul a refuzat să-şi pelungească înţelegerea cu FC Dinamo, care expiră vara viitoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.