Premierul Dacian Cioloş a anunţat, marţi, că înlocuitorul lui Dragoş Tudorache, propus ca ministru de Interne, este Paul Gheorghiu, care în prezent este şeful de cabinet al prim-ministrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La Cancelarie, în locul dânsului (Dragoş Tudorache – n.r.) pentru perioada care mai rămâne de 4 luni de zile m-am gândit să-l propune pe domnul Paul Gheorghiu care este în momentul de faţă şeful meu de Cabinet, care cunoaşte mersul lucrurilor la Cancelarie, este cunoscut de toţi miniştri şi cred că va face faţă acestei sarcini până la sfârşitul mandatului”, a declarat premierul Dacian Cioloş.

Paul Gheorghiu are experienţă în administraţia publică de coordonator la nivel de cabinet de ministru în mai multe instituţii precum ministerul Economiei, ministerul Dezvoltării , dar şi în Camera Deputaţilor.

Gheorghiu a absolvit Academia de Studii Economice şi are un master în administrarea afacerilor. În perioada 2013-2014 Gheorghiu a fost consilier personal al vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, iar în 2012 consilier al minstrului Dezvoltării şi al ministrului Economiei.

În perioada 2008-2011 el a fost consultant senior la Price WaterhouseCoopers România, iar între anii 2006-2009 a fost vicepreşedinte Pro Democraţia.

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Dragoş Tudorache, a fost propus, marţi, de premierul Dacian Cioloş să ocupe postul de ministru de Interne, în locul lui Petre Tobă, până la finalul mandatului Cabinetului, a anunţat şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.