În septembrie, Nomasvello deschide două saloane de infrumuseţare în noile spaţii comerciale din capitală - MegaMall, respectiv ParkLake Titan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrele noi vor sărbători inaugurarea prin campanii de fidelizare a clienţilor şi prin oferirea de servicii gratuite: testarea epilării definitive cu IPL şi diagnoza facială Woodlamp.

Tratamentele non-invazive No+Vello sunt recunoscute la nivel internaţional pentru eficienţa lor şi dau rezultate vizibile de la prima sedinţă. În noile centre din MegaMall şi ParkLake veţi putea beneficia de aceste tratamente pentru numai 30 de euro pe zona tratată. În plus, epilarea definitivă cu IPL acţionează foarte eficient şi pe pielea bronzată, datorită tehnologiei SUN&Safe, astfel că se poate realiza cu succes şi în timpul verii sau după vacanţă. 

În perioada lansării noilor centre, oricine poate beneficia gratuit de epilarea definitiva cu IPL şi de o diagnoză facială Woodlamp. Mai mult, clienţii care au efectuat cel putin o sedinţă de IPL (Epilare Definitivă sau Rejuvenare) vor avea un discount de 50% la curăţarea facială ProSkin, plătind doar 68 ron în loc de 135 ron pentru acest tratament. Totodată, clienţii Nomasvello vor fi răsplătiţi cu tratamente gratuite dacă recomandă serviciile prietenilor. Astfel, pentru fiecare 3 prieteni aduşi la centre, ei vor beneficia de o sedinţă gratuită de epilare definitivă pentru axile, faţă sau inghinal.


 

Vino în Nomasvello ParkLake, începand cu 1 septembrie, pe strada Liviu Rebreanu, nr 4 (telefon 0737 300 379, e-mail: parklake@nomasvello.ro) sau în Nomasvello MegaMall, începand cu 16 septembrie, pe Bvd. Pierre de Coubertin 3-5, (telefon 0722 227 893, e-mail: megamall@nomasvello.ro) şi testeaza tratamentele de epilare definitivă, rejuvenare şi curăţare facială Proskin, pentru a elimina părul nedorit, foliculita şi imperfecţiunile pielii (riduri, pete, acnee, puncte negre). Terapiile au un efect rapid, sunt non-invazive şi nedureroase.  Oferă-ţi cadou un nou look prin tehnologii inovatoare şi extrem de eficiente, de care poţi beneficia la preţuri speciale.

Brandul Nomasvello (No+Vello) numără peste 1000 de centre active în 16 tari de pe 3 continente şi este reteaua Numărul 1 în Lume în Terapii Cosmetice cu IPL. Tratamentele sunt realizate cu aparatură de ultima oră, dezvoltată de No+Vello Spania şi folosită doar de specialişti instruiţi după un protocol de lucru internaţional.

Veţi fi pe mâini foarte bune în fiecare din cele 28 de centre No+Vello din România, deschise în doar 6 ani de existenţă.

Denumire companie: Nomasvello România

Adresa: Calea Floreasca, nr 141-143

Persoana de contact: Georgiana Tranca

Telefon: 0733 606 700

E-mail: georgiana.tranca@nomasvello.ro

Adresa web: www.nomasvello.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.