NBC şi Silver Picture Television au anunţat, vineri, că vor produce o adaptare ”sexy şi contemporană” a romanului ”Oliver Twist”, scris de Charles Dickens în secolul al XIX-lea, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub numele ”Twist”, serialul o va avea în centru pe o tânără de peste 20 de ani, care ”găseşte, în sfârşit, ideea de familie adevărată în mijlocul unui grup de proscrişi care îşi folosesc singurele abilităţi pentru a prinde criminali bogaţi”, potrivit reţelei de televiziune.

Producătorii executivi ai filmului vor fi Joel Silver, fondatorul Silver Pictures Television, şi Rodney Ferrell, preşedintele companiei. Scenariul va fi adaptat de Chad Damiani şi J.P. Lavin, cunoscuţi pentru ”Fruit Ninja”, care vor fi şi producători ai proiectului.

 

Între producţiile la care a participat Joel Silver se află ”The Nice Guys”, cu Russell Crowe şi Ryan Gosling, iar în prezent el lucrează la ”Suburbicon”, al lui George Clooney, un film scris de Joel şi Ethan Coen, cu Matt Damon, Julianne Moore şi Josh Brolin în rolurile principale.

În ceea ce priveşte proiectele pentru televiziune, Joel Silver şi-a adus aportul la serialele ”Veronica Mars”, ”Moonlight” şi ”Tales from the Crypt”.

Potrivit Variety, proiectul ”Twist” este în dezvoltare, noi detalii urmând să apară curând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.