Handbalista Cristina Neagu, declarată de IHF cea mai bună din lume în 2010 şi 2015, îşi serbează, vineri, împlinirea a 28 de ani, ocazie cu care a declarat pentru News.ro că este o zi specială şi se bucură de o reuniune cu familia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristina Neagu împlineşte vineri 28 de ani, iar în urmă are o carieră de invidiat, fiind declarată de două ori cea mai bună jucătoare a lumii, în 2010 şi 2015, câştigătoare a Ligii Campionilor cu Buducnost Podgorica (2015) sau medaliată cu bronz la CE (2010) şi la CM (2015), cu echipa României.  

Titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2015 a fost acordat Cristinei Neagu de către IHF în luna mai a acestui an, ea devenind a doua handbalistă din lume cu două astfel de distincţii, după Bojana Radulovici (în 2000 şi 2003).

Handbalista tricoloră a primit nenumărate urări încă de la prima oră, iar Federaţia Europeană de Handbal i-a dedicat un articol amplu, la care a alăturat şi un clip cu faze spectaculoase din meciurile Cristinei.

”Este o zi specială, mulţumesc pentru urări. Suntem în familie, avem o reuniune, pentru că nu e doar ziua mea, ci şi cununia civilă a surorii mele, e frumos”, a declarat Cristina Neagu, pentru News.ro.

Ea mai rămâne în ţară doar câteva zile după revenirea de la JO de la Rio, unde România s-a clasat doar pe locul 9, iar apoi  se va alătura echipei de club, Buducnost Podgorica.

Următoarea acţiune a sa cu echipa naţională va fi la Campionatul European din decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.