Un bărbat a luat ostatici la o bancă din centrul Moscovei şi a ameninţat că se va arunca în aer, relatează Sputnik News. După mai multe ore de negocieri, ostaticii au fost eliberaţi, iar autorul s-a predat autorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 22:24 - Autorul luării de ostatici de la Moscova s-a predat autorităţilor

Toţi ostaticii din sucursala Citi Bank din centrul Moscovei, aflată la circa un kilometru distanţă de Kremlin, au fost eliberaţi, iar autorul s-a predat autorităţilor, relatează Russia Today.

Astăzi (miercuri – n.r.), la ora 18.45 (19.45 ora României), un bărbat a intrat în filiala bancară de pe strada Nikiţkaia. Un obiect neidentificat era ataşat de gâtul lui”, a anunţat Poliţia. El ar fi ameninţat că se va arunca în aer.

Poliţia a negociat peste două ore cu bărbatul

Potrivit unui martor ocular, bărbatul are circa 60 de ani. O sursă din forţele de ordine a declarat pentru RIA Novosti că acesta ar fi un om de afaceri care a intrat în faliment, pe nume Aram Petrosian. El ar fi publicat un mesaj video pe internet în care le cere autorităţilor ruse să creeze un organism care să se ocupe de faliment şi a ameninţat că va comite o faptă care să încalce Codul Penal.

UPDATE 21:33 - Autorul luării de ostatici a eliberat doi dintre ostatici

Autorul luării de ostatici de la o bancă din centrul Moscovei a eliberat doi dintre prizonieri, relatează Sputnik News.

„Astăzi (miercuri – n.r.), la ora 18.45 (19.45 ora României), un bărbat a intrat în filiala bancară de pe strada Nikiţkaia. Un obiect neidentificat era ataşat de gâtul lui”, a anunţat Poliţia. El ar fi ameninţat că se va arunca în aer.

O echipă de elită a forţelor de ordine au ajuns la sucursala Citi Bank unde este în curs luarea de ostatici..

Poliţia negociază cu bărbatul.

Cel puţin patru persoane au fost luate ostatice într-o bancă, miercuri, la Moscova. „Bărbatul are patru angajaţi ai băncii ostatici”, a declarat o sursă din forţele de ordine.

Motivele atacatorului nu sunt cunoscute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.