Oricine a căutat vreodată un anumit tip de serviciu pe internet ştie cât de dificil este să identifice acea firmă care să vină în întâmpinarea nevoilor sale. Multitudinea de oferte face căutarea extrem de anevoioasă, iar o comparaţie reală este imposibil de realizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Experienţele celor care au beneficiat de serviciile respective, descrise în mediul online, reprezintă alt factor determinant în luarea unei decizii. Tocmai când credeai că ai găsit ceea ce voiai, descoperi recenziile negative ale clienţilor nemulţumiţi şi eşti nevoit să reiei căutarea pentru că nu doreşti să repeţi experienţa neplăcută a altor persoane.

Lucrurile se complică în domeniul saloanelor de coafură, unde fiecare potenţială clientă îşi doreşte altceva de la hairstylist: o coafură unică şi care s-o reprezinte. Lejeră şi uşor de întreţinut şi în afara salonului, dar care să o scoată din anonimat şi să-i evidenţieze calităţile. Proximitatea faţă de casă, programul de lucru şi preţurile practicate completează lista criteriilor de care trebuie să ţină cont atunci când caută un salon de coafură.

Descoperă online comunitatea hairstyliştilor din România

De acum este mai uşor să compari ofertele saloanelor de coafură. Stilistidetop.ro, platforma care s-a lansat la începutul lunii august, este cea mai mare comunitate online a hairstyliştilor din România.

Toţi membrii platformei au fost contactaţi telefonic de echipa stilistidetop.ro, astfel încât informaţiile sunt actualizate la zi. În plus, ai acces la fotografii cu coafurile realizate de hairstylişti şi cu spaţiul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Potenţialii clienţi au de ales din 1.150 de saloane de coafură, iar departajarea se face în funcţie de regiune şi de serviciile oferite.

Locuieşti în Iaşi - sau eşti doar în trecere - şi cauţi un salon de coafură? Alege-l pe cel dorit din lista saloanelor de coafură care funcţionează în oraş.

Vrei să găseşti cea mai bună ofertă pentru extensii din păr natural? Nimic mai simplu! Accesează cea mai mare comunitate a stilistilor de top şi descoperă prezentările  saloanelor de coafură care oferă aceste servicii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.