Reşedinţa Playboy, deţinută de Hugh Hefner, a fost vândută pentru 100 de milioane de dolari şi a devenit cea mai scumpă casă achiziţionată vreodată în Los Angeles, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietatea a fost cumpărată la jumătate din preţul cerut iniţial de Hugh Hefner (90 de ani) de Daren Metropoulos, în vârstă de 33, director executiv al firmei de investiţii Metropoulos & Co, care a trăit peste drum de conac din 2009.

Hugh Hefner va locui în această casă până la sfârşitul vieţii, mai scriu jurnaliştii CNN.

Când Daren Metropoulos va intra în posesia casei vrea să reunească cele două proprietăţi, a sa şi conacul Playboy, pentru a reface domeniul original, care avea o suprafaţă de aproximativ 30.000 de metri pătraţi şi a fost dezvoltat în anii 1920 de proprietar.

”Timp de 45 de ani, domnul Hefner a îmbogăţit proprietatea. Moştenirea acesteia nu este doar o adresă celebră, este o operă de artă din punct de vedere al designului”, se arată într-o declaraţie făcută de Metropoulos.

Casa a fost deţinută de Playboy Enterprises, iar Hefner a plătit companiei chirie, conform unui contract.

Conacul Playboy, unde Hugh Hefner locuieşte din 1971, a fost listat la preţul de 200 de milioane de dolari de Mauricio Umansky de la agenţia imobiliară The Agency şi de Gary Gold şi Drew Fenton de la agenţia imobiliară Fenton & Hyland.

Proprietatea cuprinde, între altele, 29 de dormitoare, o pivniţă pentru vinuri, sală de cinema, sală de gimnastică, un teren de tenis şi o piscină. Conacul a fost achiziţionat de Playboy Enterprises în 1971 cu suma de 1,05 milioane de dolari.

Daren Metropoulos este fostul director general al Pabst Brewing Company. Firma lui şi Apollo Global Management LLC au achiziţionat, în 2013, Hostess Brands, producătorul biscuiţilor Twinkies, cu promisiunea de a revitaliza acest brand.

Daren Metropoulos (FOTO: Facebook)
Daren Metropoulos (FOTO: Facebook)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.