Cântăreaţa americană Madonna, care a împlinit marţi 58 de ani, şi-a sărbătorit ziua de naştere dansând pe bar, înconjurată de prieteni şi fani, în centrul vechi al capitalei cubaneze, potrivit publicaţiei Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa americană Madonna a sărbătorit marţi, 16 august, cea de-a 58-a aniversare la Havana. Ea a ajuns luni în capitala Cubei, însoţită de mai mulţi apropiaţi. Artista a imortalizat vizita publicând fotografii pe conturile de Instagram şi de Twitter.

Pentru această ocazie, cea supranumită ”Material girl” s-a plimbat prin oraşul istoric, purtând o pălărie, ochlari mari de soare şi un şal alb. Un grup de cubanezi i-a cântat la mulţi ani în timp ce a trecut printre ei, înconjurată de gărzi de corp. Madonna a rămas în Havana până miercuri.

Madonna este însoţită în Cuba de fiica ei Lourdes, în vârstă de 19 ani. Luni seara, artista a publicat o fotografie în care apare în fustă cu flori galbene, bluză neagră cu mâneci bufante, decoltată şi pălărie neagră. Ea a dansat în această ţinută într-un restaurant din vechiul centru luni seara.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.