Traficul rutier este intens, duminică seară, pe Valea Prahovei, între staţiunile Sinaia şi Predeal se circulă în coloană pe ambele sensuri, pe mai multe tronsoane, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între staţiunile Sinaia - Buşteni şi Predeal, valorile de trafic au crescut, la ora 18.30, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană, în ambele sensuri, potrivit Infotrafic.

Poliţiştii le reamintesc automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum, în orele următoare, pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Încă de dimineaţă, traficul rutier a fost foarte intens, pe DN1, pe Valea Prahovei circulându-se în coloană, în ambele sensuri. De asemenea, a existat coloană de maşini şi pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1 şi pe DN73 Bran - Moeciu, în zona Castelului Bran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.