Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că, la ora 16.00, traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe DN1, pe Valea Prahovei. Se circulă însă uşor îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule, între staţiunile Sinaia şi Buşteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Comarnic nu mai sunt coloane de autovehicule pe sensul de mers către Braşov, însă este posibil, ca pentru perioade scurte de timp, să se mai formeze, potrivit Infotrafic.

Traficul rutier rămâne intens pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1 şi pe DN73 Bran - Moeciu, în zona Castelului Bran.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei.

Pe DN1A, cu toate că circulaţia s-a intensificat, nu au apărut probleme semnificative de trafic până în acest moment, mai arată poliţiştii. 

Încă de dimineaţă, traficul rutier a fost foarte intens, pe DN1, pe Valea Prahovei circulându-se în coloană pe ambele sensuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.