Gimnastul francez Samir Ait Said, care s-a accidentat grav, sâmbătă seară, în calificări la sărituri, a suferit o dublă fractură la tibia stângă şi peroneu şi va fi operat cât mai curând posibil la Rio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia Europeană de Gimnastică (UEG) a oferit informaţii în cursul nopţii de sâmbătă despre starea francezului Samir Ait Said, care s-a accidentat grav în timpul aterizării de la sărituri în calificările de la Jocurile Olimpice.

”Samir a suferit o dublă fractură de tibie şi va fi operat la Rio cât de curând posibil. Din spital, el a dorit să mulţumească tuturor pentru suportul arătat şi a spus: Voi fi la Tokyo pentru a câştiga medalia de aur”, se arată în comunicatul UEG.

Gimnastul francez Samir Ait Said a căzut într-o parte la aterizarea după săritură ţipând de durere şi au trecut minute bune până ce organizatorii au mobilizat serviciile medicale, gimnastul francez fiind scos pe targă din sala de concurs şi transportat la spital.

În urma săriturii, el a fost notat cu 12,866, dar parcursul său la Jocurile Olimpice este încheiat.

Said a mai suferit o accidentare gravă la genunchi, la CE din 2012, astfel că a ratat Jocurile Olimpice de acum patru ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.