Femeia găsită moartă, joi, pe o stradă din municipiul Ploieşti, cu plăgi înjunghiate la gât, a fost identificată de anchetatori. Ea avea 43 de ani, era căsătorită şi avea un fiu de 19 ani. Poliţiştii nu au până acum niciun suspect în acest caz, ei continuând cercetările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse apropiate anchetei au declarat, vineri, că femeia găsită moartă este Tatiana Tudor, în vârstă de 43 de ani, ea locuind în zona de Vest a Ploieştiului. Femeia era căsătorită şi avea un fiu de 19 ani.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Prahova, Florentina Cioca, a afirmat că procurorii şi poliţiştii lucrează la întocmirea unui cerc de suspecţi în acest caz. 

De asemenea, mai mulţi apropiaţi ai victimei au fost audiaţi de procurori.

Femeia a fost găsită moartă, joi, pe o stradă din municipiul Ploieşti, de un om al străzii, care a alertat autorităţile. Ea avea plăgi înjunghiate la gât, iar procurorii au deschis dosar penal pentru omor în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.