Indiferent de mărime sau formă, barba este incontestabil cel mai cool accesoriu al bărbatului contemporan. Conform preferinţelor exprimate de majoritatea femeilor, barba de 3 zile are un statut aparte, datorită aspectului masculin, nici prea sauvage, nici excesiv de îngrijit, ci exact cum trebuie, adică pe placul doamnelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barba perfectă măsoară între 3 şi 4 mm şi se obţine în trei zile de la ultima sesiune de bărbierit. Pentru a o menţine, însă, e nevoie de îngrijire. Aparatul de tuns barba AirForce Precision de la Rowenta, cu lame cu înveliş de titan şi turbină de mare viteză, asigură o tunsoare extrem de precisă şi aspiră firele taiate în acelaşi timp. Astfel, domnii vor avea barba perfectă de 3 zile, evitând iritaţiile şi fără grija curăţării părului tuns.

AirForce Precision oferă 20 de setări pentru o gamă variată de stiluri, iar sistemul Soft Contour asigură precizie ridicată pe zonele delicate ale feţei. Aparatul are o autonomie de până la 45 de minute, cu trei indicatori de semnalizare, la 15, 30 şi respectiv 45 minute.

Cum se întreţine o barbă perfectă de 3 zile? Iată ce spun specialiştii Rowenta: secretul stă în regularitate. La fiecare două zile, evaluează situaţia în faţa oglinzii. Cu pieptenele şi aparatul de tuns, cercetează calm,  stilizează uşor şi taie fin.

Această îngrijire regulată face toată diferenţa. Pentru un plus de confort, ai grijă de pielea ta, aplicând zilnic o cremă hidratantă.  

 

Despre Rowenta

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania / https://www.men.rowenta.ro/

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.