Un incendiu a izbucnit, joi, lângă un club din zona Floreasca din Capitală, flăcările cuprinzând un cort în care erau materiale plastice şi din lemn, precum şi o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi de vegetaţie uscată. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale şi au reuşit să localizeze incendiul, nicio persoană nefiind rănită, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma incendiului, în zonă s-a produs foarte mult fum, degajat de la vegetaţia uscată care a fost cuprinsă de flăcări.

Reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov au precizat că incendiul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi şi un cort în care erau materiale plastice şi din lemn, acesta fiind distrus în întregime.

Incendiul fiind localizat de pompieri, care au intervenit cu şase autospeciale de stingere. 

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.