Traficul este îngreunat pe Autostrada Soarelui, duminică seara, după ce trei autoturisme s-au ciocnit pe sensul spre Bucureşti, în zona kilometrului 14 fiind coloană de maşini, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi în judeşul Argeş, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea-Piteşti, în localitatea Deduleşti, se circulă îngreunat, în coloană, întrucât mulţi şoferi opresc în zona popasului.

Pe autostrada A1 Deva - Sibiu, la ieşire, în zona nodului rutier de la Cunţa, pe sensul de mers dinspre Sebeş, se circulă în coloană pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri. În zonă sunt foarte multe maşini din cauză că intersecţia cu sens giratoriu dintre autostradă şi drumul de legătură cu DN1 nu poate prelua traficul intens de pe autostradă. Şoferii sunt sfătuiţi să folosească ieşirea de pe autostradă la kilometrul 304, apoi să meargă pe DN1 şi să revenină pe autostradă la kilometrul 270, la Sălişte.

Şi pe autostrada A1 Nădlac – Sibiu se circulă îngreunat pe sensul spre Sibiu, potrivit Centrului Infotrafic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.