Şeful HBO, Casey Bloys, a confirmat la Television Critics Association în Beverly Hills, California, faptul că sezonul al optulea din "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" va fi ultimul, informează variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că David Benioff şi D.B. Weiss au un plan specific legat de numărul sezoanelor şi ce vor să facă", a spus Casey Bloys. "Dacă i-aş putea obliga să facă mai mult, aş alege 10 sezoane, dar vrem ca ei să coordoneze ce pot face şi care să fie cea mai bună versiune a serialului". 

Casey Bloys a mai admis că nu sunt planuri pentru o continuare şi a confirmat şi faptul că întârzierea producţiei pentru sezonul 7 ar putea să împiedice participarea serialului la premiile Emmy de anul viitor. "Nu este scopul nostru principal", a spus el. 

Al şaptelea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va conţine şapte episoade, iar lansarea lui a fost amânată pentru vara anului 2017, potrivit The Hollywood Reporter.

În contextul acestei amânări, al şaptelea sezon din ”Game of Thrones” nu va fi eligibil pentru premiile Primetime Emmy 2017. Această veste vine la doar câteva zile după ce ”Game of Thrones” a primit 23 de nominalizări, conducând pentru al treilea an consecutiv plutonul serialelor care concurează la categoria ”cel mai bun serial - dramă” şi care au primit cele mai multe nominalizări.

Filmările pentru noul sezon vor debuta în această vară şi vor acea loc în Irlanda de Nord. Regiuni din Spania şi Islanda vor apărea şi ele în sezonul al şaptelea. Printre localităţile în care va fi turnat noul sezon se află Sevilla, Caceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia şi Bermeo.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.