Litoralul românesc este ocupat în proporţie de sută la sută în acest weekend, fiind destinaţia numărul 1 pentru turiştii români în acest moment, a declarat, sâmbătă, corespondentului News.ro, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin. Ea spune că nu mai există locuri libere în unităţi hoteliere pentru luna august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Litoralul este ocupat sută la sută. Este destinaţia numărul 1 în acest moment pentru turiştii români, indiferent dacă vorbim de destinaţii interne sau externe. Pentru turistul român, destinaţia preferată în acest moment este litoralul românesc”, a declarat Corina Martin, sâmbătă, pentru News.ro.

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării a precizat că litoralul românesc va funcţiona la capacitate maximă şi în luna august. Corina Martin spune că nu mai sunt locuri libere, întâmpinând dificultăţi în a găsi camere pentru participanţii la diverse evenimente care vor avea loc în luna august.

Turiştii aflaţi pe litoral la sfârşitul acestei săptămâni au parte de multe concerte, dar şi de evenimente sportive.

Astfel, Europa FM organizează concerte pe plaja dintre Venus şi Saturn, sâmbătă seară urmând să cânte Delia, Carla’s Dreams, Antonia, Andra, Vunk şi Proconsul, iar duminică pot fi ascultaţi Zdob şi Zdub, Les Elephant Bizarres, Viţa de Vie, Byron, Grimus, Robin and the Backstabbers.

Sâmbătă, în Piaţa Ovidiu, din Constanţa, au loc noi spectacole din seria SummerKiss Live Concerts, urmând să urce pe scenă Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Lora, Guess Who, Lidia Buble.

În staţiunea Mamaia, continuă Caruselul Cooltural. Turiştii şi constănţenii vor putea urmări, sâmbătă seară, piesa de teatru "Între ciocan şi nicovală“, regizată de Horaţiu Mălăele, din distribuţie făcând parte Maia Morgenstern şi Mircea Rusu, apoi fiind programat un concert al trupei Proconsul.

Intrarea la toate evenimentele de mai sus, cele din sudul litoralului, Constanţa şi Mamaia, este liberă.

Tot sâmbătă seară, în Mamaia, are loc o nouă ediţie a Superkombat, meciurile fiind găzduite de Tenis Club Idu.

De asemenea, sâmbătă după-amiază, în Mamaia se va desfăşura întrecerea “The Color Run”, o cursă necronometată de cinci kilometri în cadrul căreia participanţii sunt vopsiţi în diverse culori la finalul fiecărui kilometru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.