Problemele din satul olimpic de la Rio de Janeiro vor fi rezolvate până la finalul săptămânii, iar acesta va fi impecabil, a declarat, luni, Mario Andrada, directorul de comunicare al Comitetului de Organizare, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem 630 de persoane care muncesc pentru a rezolva problemele din sat. Acesta va fi impecabil până la finalul săptămânii", a declarat Mario Andrada.

 

Echipa olimpică a Australiei a refuzat să stea în satul olimpic, din cauza numeroaselor probleme, Kitti Chiller, şeful delegaţiei, apreciind că nu se poate locui în acesta.

Şi alte delegaţii au avut probleme: o inundaţie s-a produs la parterul clădirii Braziliei, Mexicul a acuzat probleme la instalaţiile sanitare, iar Italia şi-a angajat o echipă de muncitori pentru ultimele finisaje.

Din cele cinci etaje ale clădirii Argentinei, "două nu pot fi locuite", a declarat, luni, Gerardo Werthein, preşedintele Comitetului Olimpic Argentinian, care a precizat că o parte a delegaţiei va sta în afara satului olimpic.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfăşura în perioada 5-21 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.