Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă că, între 20 iulie şi 8 august, se desfăşoară lucrări de reparaţii curente la structura rutieră a pistei 1 de decolare/aterizare a celui mai mare aeroport din ţară, "Henri Coandă” Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă şi securitate a activităţilor aeroportuare, precum şi pentru minimizarea disconfortului pasagerilor, lucrările de reparaţii se vor defăşura doar noaptea, în intervalul orar 22.00 – 08.00.

În fiecare noapte se finalizează 800 – 1.000 metri pătraţi, lucrările constând în frezarea mixturilor asfaltice existente, pe o grosime de 10 cm şi aşternerea a două straturi noi de mixturi asfaltice.

Reparaţiile curente se vor relua după data de 8 septembrie, în acelaşi ritm susţinut, până la finalizarea lucrărilor, care vor totaliza 37.000 de metri pătraţi.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii şi companiile aeriene că dispune de tehnica şi personalul specializat în operaţiunile speciale pe aeroport şi că a luat măsurile necesare pentru operarea în deplină siguranţă a aeronavelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.