Viceprimarii Capitalei sunt Aurelian Bădulescu de la grupul PSD-UNPR şi Tudor Ionescu de la ALDE, ambii obţinând, joi, câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total, în CGMB au fost 47 de voturi exprimate, iar Cătălin Deaconescu (PNL) şi Lucian Iliescu (PMP) au avut câte 9 voturi „pentru” şi câte 38 „împotrivă„.

Tudor Ionescu este, conform listei de candidaţi pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, în prezent ocupaţia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL şi a făcut un stagiu la Parlamentul European, la cabinetul lui Cristian Buşoi.

Presa a relatat că Tudor Ionescu ar fi dorit să candideze şi la alegerile locale din 2012, dar scandalul în care a fost implicat în perioada în care era iubitul Oanei Zăvoranu i-a afectat cariera politică. În 2011, Tudor Ionescu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor după apariţia unei înregistrări video compromiţătoare. În 2015 el a reapărut în spaţiul public, la emisiunea Ham Talent, unde a participat alături de câinele său, Skip.

Întrebat la şedinţa de joi a CGMB în legătură cu trecutul său şi cu calităţile care îl recomandă pentru funcţia de viceprimar, Tudor Ionescu a refuzat orice comentariu.

Aurelian Bădulescu este avocat şi a mai fost membru în CGMB şi în perioada 2012 - 2016, dar din partea partidului lui Gigi Becali, PNG. De altfel, în calitate de avocat, Bădulescu l-a apărat pe Gigi Becali, dar şi pe unul dintre bodyguarzii acestuia în dosarul furtului maşinii patronului Stelei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.