Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, la Palatul Victoria, că l-a informat pe preşedintele Kluaus Iohannis despre intenţia de a remania anumiţi miniştri din Cabientul său, decizie cu care şeful statului a fost de acord. Cioloş a precizat, totodată, că Iohannis a fost "întotdeauna deschis" la deciziile pe care le-a luat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”L-am informat pe domnul preşedinte, ştiţi că noi ne vedem în fiecare luni şi trecem în revistă diferitele subiecte, activităţi ale Guvernului. I-am comunicat intenţia mea de a face aceste schimbări, intenţii cu care a fost de acord”, a declarat premierul Dacian Cioloş.

El a spus că până acum preşedintele Iohannis "a fost întotdeauna foarte deschis" şi i-a respectat deciziile.

”N-am avut până acum niciodată nicio problemă din partea domnului preşedinte legat de decizii pe care eu le-am luat, de revocare a unor miniştri sau de numire a unor miniştri, aşa cum a fost de la început, de când mi-am format echipa guvernamentală. Domnul preşedinte a fost întotdeauna foarte deschis şi mi-a respectat deciziile pe care le-am luat”, a arătat Cioloş.

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, marţi, înlocuirea a patru miniştri: Adrian Curaj (Educaţie), Marius Bostan (Comunicaţii), Dan Stoenescu (Românii de Pretutindeni) şi Dan Costescu (Transporturi).

El a spus că la începutul mandatului şi-a asumat măsuri concrete, care să aibă impact şi consistenţă. "În unele dosare, lucrurile au avansat bine, însă sunt şi omeni prin care doresc să dau un nou impuls. Am decis azi să operez patru schimbări în guvern. Nu înseamnă că nu voi face şi altele dacă apar probleme (...) Vreau să le mulţumesc celor patru miniştri. Au lucrat bine pentru multe proiecte, pe altele au fost anumite întârzieri”, a spus premierul Dacian Cioloş. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.