Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel, a transmis un mesaj de compasiune pentru victimele atentatului de pe Aeroportul internaţional din Istanbul, în care îşi exprimă durerea şi solidaritatea cu familiile îndoliate şi îndeamnă la pace, armonie şi rugăciune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Patriarhia Română a aflat cu durere de cumplitul atentat terorist de pe Aeroportul internaţional Atatürk din Istanbul. (...) Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi şi să dăruiască vindecare grabnică celor răniţi. Totodată, ne exprimăm compasiunea şi solidaritatea cu familiile îndoliate", spune PF Daniel.

În lumea de astăzi, tulburată de grave şi din ce în ce mai numeroase probleme care escaladează frecvent în violenţă, oamenii trebuie să înţeleagă necesitatea convieţuirii în pace şi armonie pentru binele comun şi să respecte demnitatea persoanei umane create de Dumnezeu, indiferent de etnie sau religie, arată Patriarhul României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.