Peste jumătate de milion de persoane şi 150.000 de maşini au tranzitat punctele de trecere a frontierei în minivacanţa de Rusalii, anunţă, luni, Ministerul Afacerilor Interne, precizând că aproape 2.500 de poliţişti de frontieră au fost mobilizaţi în aceste zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MAI, începând de vineri au fost mobilizaţi peste 54.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, care au gestionat peste 140 de evenimente şi manifestări publice, au asigurat ordinea publică în zona celor peste 16.400 de lăcaşuri de cult unde s-au oficiat slujbe de Rusalii, dar şi pe litoral şi în staţiunile de la munte.

"Pe litoral, dar şi în majoritatea staţiunilor turistice din ţară s-a înregistrat un număr foarte mare de turişti, ceea ce a impus o prezenţă activă în teren a structurilor de asigurare a ordinii publice, până în prezent nefiind înregistrate evenimente deosebite în planul siguranţei publice", susţine MAI.

În minivacanţa de Rusalii, peste jumătate de milion de persoane şi 150.000 de autovehicule au tranzitat punctele de trecere a frontierei, fiind mobilizaţi aproape 2.500 de poliţişti de frontieră.

Ministerul de Interne mai spune că două elicoptere ale MAI asigură suportul aerian pentru Poliţia Rutieră. În această perioadă, elicopterele MAI au desfăşurat patru misiuni împreună cu Poliţia Română şi alte 13 de la reluarea zborurilor aero-medicale SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.