Circulaţia la metrou este blocată, marţi dimineaţă, între staţiile Victoriei şi Pipera, după ce angajaţi ai Metrorex au anunţat că într-o garnitură care mergea spre Aviatorilor se simte miros de fum. Din tunelul de la Piaţa Victoriei iese fum, pompierii fac verificări, iar ISU a trimis şase autospeciale de stingere şi patru echipaje SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Metrorex au declarat, pentru News.ro, că în jurul orei 9.50 s-a anunţat că se simte miros de fum într-o garnitură de metrou care circula dinspre Piaţa Victoriei spre Pipera.

Metroul a fost întors din drum, în staţia Piaţa Victoriei, călătorii au fost coborâţi din tren, iar garniturile de metrou circulă doar până la Piaţa Romană.

Reprezentanţii Metrorex au anunţat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov că este fum în tunelul de metrou dintre staţiile Victoriei şi Aviatorilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a trimis la staţia de metrou Piaţa Victoriei şase autospeciale de stingere şi patru echipaje  SMURD, în prezent fiind făcute verificări.

Circulaţie blocată la metrou (Foto: News.ro)
Circulaţie blocată la metrou (Foto: News.ro)

Potrivit primelor informaţii furnizate de ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul s-a produs în tunel, la o distanţă de aproximativ 150 de metri de staţia Piaţa Victoriei, pe sensul spre Aviatorilor. În urma incendiului, a ars izolator de la şina de metrou, pe o porţiune de doi metri liniari.



În prezent, se intervine pentru evacuarea fumului, iar accesul călătorilor este permis la staţia Aviatorilor.

Şi echipaje de intervenţie de la Metrorex au fost trimise la Piaţa Victoriei, pentru a stabili din ce cauză s-a simţit mirosul de fum, au precizat sursele citate.


În ultima perioadă, la metrou au avut loc mai multe incidente, inclusiv incendii, la staţia Piaţa Romană şi pe magistrala spre Dristor 2.

Ultimul incident a avut loc în urmă cu o săptămână, când circulaţia trenurilor a fost îngreunată timp de aproximativ 30 de minute, pe magistrala spre Dristor 2, călătorii fiind scoşi din garnituri, pentru a fi făcute verificări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.