Cântăreaţa Cher, în vârstă de 70 de ani, victimă a unei infecţii virale din 2014, ”ştie că zilele îi sunt numărate”, a dezvăluit o sursă, sub protecţia anonimatului, pentru tabloidul american Radar Online. Artista s-ar pregăti în această perioadă pentru ultimele sale clipe de viaţă şi a cumpărat mai multe proprietăţi pentru copiii şi rudele sale, informează site-ul publicaţiei franceze Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cher a împlinit vârsta de 70 de ani pe 20 mai. Obligată să îşi anuleze o parte a turneului ei mondial ”Dressed 2 Kill”, în 2014, din cauza unei infecţii renale, iar starea de sănătate a artistei s-ar fi degradat tot mai mult în ultimele luni. 

”Ştie că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă din anturajul cântăreţei, citată de Radar Online.

Aceeaşi sursă a dezvăluit, de asemenea, că renumita cântăreaţă, a cărei avere a fost estimată la 305 milioane de dolari, s-ar pregăti pentru ultimele clipe de viaţă. 

”Vrea să se asigure că toţi cei care îi sunt apropiaţi vor putea să trăiască decent după moartea ei”, a declarat sursa.

Cher le-ar fi cumpărat reşedinţe somptuoase copiilor ei, Chastity Sun Bono - fiica ei născută din relaţia cu producătorul muzical Salvatore Bono (denumit Sonny, n.r.) -, care a făcut operaţie de schimbare de sex şi a devenit bărbat în anul 2009, şi Elijah Allman. 

Cele două proprietăţi ar fi costat 1,7 milioane de dolari respectiv 2 milioane de dolari. 

Aceste cadouri ar reprezenta şi o încercare de reconciliere a cântăreţei Cher cu familia sa, cu care a întreţinut relaţii tensionate de-a lungul anilor. 

”Vrea să lase la o parte toate neînţelegerile şi să se asigure că toată familia ei nu va avea dificultăţi financiare după moartea ei”, a adăugat aceeaşi sursă. 

Cher a avut o relaţie tot mai rece în ultimii ani cu fiica ei Chastity Bono. Când aceasta a decis în 2009 să facă o operaţie de schimbare de sex şi să devină bărbat, Cher i-a cerut lui Chastity Bono să păstreze distanţa faţă de ea, întrucât nu putea să accepte transformarea fizică a acestuia. Apoi, după o perioadă îndelungată de gândire, vedeta americană a anunţat public că susţine deciziile fiicei sale. 

Cântăreaţa locuieşte în prezent într-o vilă din Malibu, estimată la 45 de milioane de dolari, alături de mama ei, Georgia Holt, în vârstă de 89 de ani. Cher i-a cerut mamei sale să se mute în reşedinţa ei, după ce Georgia Holt a fost transportată de urgenţă la un spital din Los Angeles, din cauza unei afecţiuni pasagere, în perioada Crăciunului.

Cher, născută pe 20mai 1946, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 în calitate de membru al duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o carieră de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.