Un pompier care intervenea la incendiul din localitatea Jilava a fost prins între dărâmături, după ce un perete al halei fabricii de încălţăminte cuprinse de flăcări s-a surpat. Ulterior colegii săi au anunţat decesul acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 10.09: Pompierul prins sub dărâmături a decedat

Pompierul prins între dărâmături, în timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului de la fabrica de încălţăminte din localitatea Jilava, a murit, au declarat luni, pentru News.ro, oficiali din Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. 

Un pompier care intervenea la incendiul din Jilava, prins între dărâmături, după ce un perete al halei s-a surpat

În timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului izbucnit luni dimineaţă, la Jilava, în apropiere de Bucureşti, la o fabrică şi un depozit de încălţăminte, un perete al clădirii s-a surpat spre exterior, pompierul fiind prins între hală si câteva containere.

Colegii acestuia încearcă să îl scoată dintre dărâmături, intervenţia fiind îngreunată de flăcările mari din apropierea acestuia şi de degajările de fum.

“Avem doar un reper vizual, doar haina acestuia. Este la nivelul solului. În acest moment, există colegi care încearcă să se apropie şi să-l tragă în exterior. Sunt flăcări foarte mari în imediata apropiere a acestuia, degajări foarte mari de fum. O parte din peretele de beton al acestei hale s-a prăbuşit. Există în continuare pericolul ca şi peretele care a mai rămas să se desprindă şi să cadă tot în zona respective”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Incendiul izbucnit luni dimineaţă la o fabrică de încălţăminte şi la depozitul acesteia din localitatea Jilava, judeţul Ilfov, a cuprins aproximativ 2.000 de metri pătraţi.

Pompierii intervin cu 13 autospeciale de stingere, patru autoscări, o descarcerare şi două ambulanţe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.