Un incendiu violent a izbucnit luni dimineaţă, în Jilava, în apropiere de Bucureşti, la o fabrică şi un depozit de încălţăminte, suprafaţa pe care s-au extins flăcările fiind de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, potrivit primelor estimări ale pompierilor de la ISU Bucureşti-Ilfov, care intervin cu 13 autospeciale de stingere, 4 autoscări, o descarcerare şi două ambulanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit locotenentului Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, nu sunt înregistrate victime, ambulanţele fiind trimise pentru situaţia în care vor apărea persoane care necesită asistenţă. Daniel Vasile mai spune că nu există clădiri învecinate la care să se extină flăcările.

Incendiul se manifestă atât în corpul de producere a încălţămintei, cât şi în corpul în care este depozitată marfa, suprafaţa totală fiind de peste 2.000 de metri pătraţi.

 

 

 

 

Ca urmare a incendiului, la marginea Bucureştiului s-a format un nor uriaş de fum

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.