Poliţiştii hunedoreni au publicat, duminică seară, o fotografie cu persoanele suspecte în cazul fetei de opt ani care a murit în urma unui accident petrecut la ştrandul din Geoagiu Băi şi îi învită pe aceştia să se prezinte la sediul Poliţiei Geoagiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara a publicat o fotografie în care se văd un bărbat, o femeie şi un copil, consideraţi suspecţi în cazul incidentului de la ştrandul din Geoagiu Băi, unde în urma unui accident o minoră de opt ani a decedat.

Poliţiştii din Hunedoara au publicat o fotografie cu suspecţii în cazul accidentului de la ştrandul din Geoagiu Băi (FOTO:IPJ Hunedoara)
Poliţiştii din Hunedoara au publicat o fotografie cu suspecţii în cazul accidentului de la ştrandul din Geoagiu Băi (FOTO:IPJ Hunedoara)

"Persoanele din fotografie sunt rugate să se prezinte la sediul Poliţiei Geoagiu", anunţă Poliţia Hunedoara.

Duminică după-amiază o fată în vârstă de opt ani, din judeţul Cluj, care se afla la strandul din Geoagiu Băi împreună cu părinţii, a acuzat stări de rău după ce a ieşit din bazinul cu apă.

La ştrand, a fost chemată o ambulanţă care a transportat-o pe fată la spitalul din Orăştie, însă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului copila a suferit un stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita aceasta a decedat.

Poliţiştii au deschis dosar penal, în acest caz, pentru ucidere din culpă şi nu exclud varianta ca un copil să fi sărit de pe trambulină chiar peste fată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.