Femeia care susţine că a sunat la 112 pentru a anunţa accidentul în care a murit Dan Condrea spune că cel care şi-a pierdut viaţa este, cu certitudine, patronul Hexi Pharma. Ea relatează că a ajuns la faţa locului când "încă zburau piese pe carosabil şi ieşea fum din maşină" şi a găsit portofelul plin de ţărână, în care era doar permisul de conducere al omului de afaceri, dar că nu a reuşit totuşi să îi vadă faţa, care era "îngropată în pămân, lângă maşină".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Şi iar minciuni şi ipoteze false la adresa lui Dan Condrea!!!! Sigur era el, l-am găsit greu în iarba mare şi la câţiva metri era portofelul plin de ţărână şi primul instinct a fost să găsesc un act de identitate să văd dacă este din zonă, dar am găsit doar permisul de conducere şi am citit numele şi CNP-ul. Văzând că este aproape de vârstă mea, m-am gândit să nu aibă copii sau pe cineva în maşină, am căutat, dar nu se vedea nimic nici printre fiare, nici în iarba foarte mare. Asta ca să înţeleagă poporul că nu aveau cum să ajungă actele patronului Hexi Pharma la locul accidentului, cum că n-ar fi fost el. Faţa nu i-am văzut-o deoarece când l-am zărit sub fiare era cu faţa îngropată în pământ lângă maşină. În fond, nimeni nu are dreptul să ia viaţă cuiva!!", scrie, pe Facebook, femeia care susţine că este cea care a sunat la 112 pentru a anunţa accidentul în care şi-a pierdut viaţa omul de afaceri Dan Condrea.

Ea spune că o "oripilează" "multele speculaţii care se fac, dar şi minciunile spuse unei ţări întregi".

"Acel om nu avea 150 la oră şi l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil! Era tot timpul în contact vizual în faţa mea, la 300-400 de metri. Gândiţi-vă că am ajuns la 2 -3 minute la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil şi ieşea fum din maşină", spune femeia, care a postat pe Facebook şi fotografii de la locul accidentului. 

Într-o postare anterioară, femeia spune că ea a fost cea care a sunat la 112 pentru a anunţa accidentul.

"Eu am fost femeia şofer care a ajuns la nici 2-3 minute la faţa locului. Am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăţi din autoturism pe şosea şi maşina derapase de pe şosea. Am sunat la 112 şi am căutat supravieţuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat domnul a spus că nu se poate apropia, că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate, cu faţa în jos, dar nu mai respira", spunea femeia într-o postare anterioară pe Facebook. 

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit duminică, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea. Accidentul a fost anunţat la numărul 112 cu câteva minute înainte de ora 19.00, iar la faţa locului s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicată în scandalul biocidelor diluate folosite în spitale.

Procurorii de la Parchetul instanţei supreme arătau, marţi, că trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost recunoscut fără echivoc de concubina acestuia, inclusiv după semnele particulare, însă se vor compara şi mostre de ADN. Anchetatorii mai arată că toate leziunile constatate de medicii legişti sunt cele produse în accidentul rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.