Procurorii de la Parchetul instanţei supreme arată, într-un comunicat, că trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost recunoscut fără echivoc de concubina acestuia, inclusiv după semnele particulare, însă se vor compara şi mostre de ADN. Anchetatorii mai arată că toate leziunile constatate de medicii legişti sunt cele produse în accidentul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce atât prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) şi sunt în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul, se arată într-un comunicat al procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, emis după ce au fost analizate documentele medico-legale.

Procurorii mai arată că Dan Condrea a fost recunoscut, fără echivoc, de concubina sa, inclusiv după semnele particulare. Cu toate acestea, vor fi comparate mostre de ADN de către medicii legişti.

La locul accidentului au fost descoperite documentele patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, dar şi telefoanele sale mobile, pentru care urmează o percheziţie informatică.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit duminică, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea.

Familia a ridicat, marţi, trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, după efectuarea necropsiei.

Accidentul în urma căruia şi-a pierdut viaţa Dan Condrea a fost anunţat duminică seară, la numărul 112, cu câteva minute înainte de ora 19.00. În autoturism, care s-a izbit violent de un copac, s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicată în scandalul biocidelor diluate folosite în spitale.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat, în 13 mai, că procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de compania Hexi Pharma pentru infracţiunea de "participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor".

Procurorul general al PICCJ a declarat că patronal Hexi Pharma trebuia să fie chemat, în această săptămână, de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă că este învinuit pentru înşelăciune în formă agravantă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.