Actorul american Sylvester Stallone va produce pentru platforma online Netflix un reality show, intitulat ”Ultimate Beastmaster”, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ”Ultimate Beastmaster”, competitori din şase ţări înfruntă o cursă cu obstacole denumită ”Bestia/ The Beast”.

Reality show-ul va avea şase versiuni, în şase state - Japonia, Germania, Mexic, Coreea de Sud, Brazilia şi Statele Unite ale Americii,  în limbile naţionale, cu gazde şi concurenţi din fiecare stat.

Netflix a comandat 10 episoade, cu durata de o oră, fiecare dintre ele prezentând 12 competitori - câte doi din fiecare ţară, care se luptă pentru titlul de “Beastmaster”. Reality show-ul va prezenta în total 108 competitori, 18 din fiecare ţară. Nouă câştigători vor concura în ultimul episod al seriei, pentru titlul de “Ultimate Beastmaster”.

”Invitaţia de a face un parteneriat cu Netflix şi mega-producătorul Dave Broome la acest concept revoluţionar a fost o oportunitate la care nu am putut rezista. Întreaga lume va urmări cum concurenţi extraordinari din jurul globului fac faţă unor provocări fizice aspre, şi cum, în acest proces, devin campioni şi eroi”, a declarat Stallone.

Sylvester Stallone, născut pe 6 iulie 1946, a devenit cunoscut pentru roluri principale în filmele de acţiune din francizele ”Rocky” şi ”Rambo”. A primit trei nominalizări la premiile Oscar, în 1977 şi 2016, la categoriile ”cel mai bun scenariu” şi ”cel mai bun actor”, pentru ”Rocky” (1976), şi pentru ”cel mai bun actor în rol secundar”, pentru ”Creed” (2015). În anul 2016, a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul ”Creed”, iar în 1992 a primit trofeul César onorific.

Sylvester Stallone va interpreta în curând rolul unui mafiot, personajul principal într-o adaptare pentru televiziune a romanului ”Omerta”, de Mario Puzo. ”Omerta” este ultimul volum dintr-o trilogie ce a început cu ”Naşul/ The Godfather”, roman care a beneficiat o ecranizare omonimă în anul 1972.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.