Fostul fotbalist englez David Beckham a devenit imaginea oficială a brandului Biotherm Homme, pentru care va promova gelul hidratant Aquapower şi cu care va colabora pentru a-şi lansa propriul brand de produse de înfrumuseţare în anul 2017, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, directorii companiei franceze Biotherm Homme, specializată în produse de îngrijirea pielii, au anunţat că fostul fotbalist David Beckham, în vârstă de 41 de ani şi retras din activitatea competiţională, va fi imaginea oficială a campaniei de promovare a gelului hidratant Aquapower, ce va fi lansat în luna iunie. 

Mai mult, un contract a fost semnat de Biotherm Homme, o companie pariziană deţinută de L’Oreal, şi Seven Global, un joint-venture înfiinţat de David Beckham, Global Brands şi Simon Fuller, prin prisma căruia fostul fotbalist englez va crea produse cosmetice şi de înfrumuseţare în cadrul unui brand propriu, ce va fi lansat în 2017.

David Beckham s-a retras din activitate în 2013, după ce şi-a încheiat cariera la clubul de fotbal L.A. Galaxy din Statele Unite ale Americii, însă a fost extrem de ocupat de atunci, semnând contracte cu mai multe branduri vestimentare masculine, un contract cu producătorul de parfumuri Coty şi un parteneriat avantajos cu brandul H&M. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.