Antrenorul naţionalei de handbal masculin a României, Aihan Omer, a decis să renunţe la funcţie din motive personale, decizia sa fiind aprobată de preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, care o va prezenta, marţi, în şedinţa Consiliului de Administraţie a forului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aihan Omer a decis să renunţe la funcţia de antrenor principal al naţionalei, este decizia sa, a invocat motive personale şi nu putem decât să o respectăm. Nu este o demisie, ci o renunţare pe motive personale. Am luat cunoştinţă de decizia sa, iar acum sunt chiar în drum spre şedinţa Consiliului de Administraţie, în cadrul şedinţei urmând să prezint şi acest aspect. Vom vedea ce va urma”, a declarat preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, pentru News.ro.

Aihan Omer (55 de ani) s-a aflat la al treilea mandat la naţionala masculină, iar în cele opt luni din ultimul mandat în care a condus reprezentativa a obţinut 11 victorii din 12 meciuri oficiale disputate. Singura înfrângere a fost cu Austria, în preliminariile CM din 2017, care a şi contat cel mai mult, România ratând din cauza acesteia calificarea în faza următoare.

Echipa României are programate următoarele meciuri oficiale în grupa 2 de calificare la Campionatul European din 2018, din care mai fac parte Polonia, Belarus şi Serbia, începând cu 2 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.