Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Generală, a anunţat, marţi seara, pe Facebook, că a decis şi iniţiat cesiunea acţiunilor pe care le deţine în societăţi comerciale, precum şi retragerea sa din unele organizaţii neguvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi prieteni, astăzi am decis şi iniţiat cesionarea tuturor părţilor sociale pe care le deţin în societăţi comerciale”, a anunţat Marian Munteanu.

În acelaşi timp, candidatul PNL a precizat că se va retrage şi din unele organizaţii neguvernamentale în care a activat.

”Doresc ca activităţile mele politice să nu aibă efecte asupra activităţilor pe care aceste entităţi le dezvoltă sau asupra unor oameni care nu sunt implicaţi politic. Din acelaşi motiv am iniţiat retragerea mea din unele organizaţii neguvernamentale”, a mai afirmat Munteanu.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, marţi, că Marian Munteanu s-a retras din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi a cesionat acţiunile şi părţile sociale de la societăţile comerciale la care era asociat, el precizând că nimeni din partid nu i-a cerut retragerea.

”Astăzi (marţi - n.r.) Marian Munteanu s-a retras din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi şi-a cesionat acţiunile şi părţile sociale de la societăţile comerciale la care era asociat. De alte retrageri, nu ştiu”, a spus prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, la ieşire din sediul Modrogan 22, unde are loc şedinţa cu candidaţii PNL la sectoarele Capitalei.

Întrebat dacă i s-a cerut lui Marian Munteanu retragerea din cursa pentru Primăria Generală, Atanasiu a răspuns: ”Nu i-a cerut nimeni retragerea”.

Liderii PNL i-au cerut, marţi, lui Marian Munteanu să îşi clarifice situaţia administrativă legate de participarea sa în diverse firme, asociaţii şi fundaţii, urmând ca miercuri liderii partidului să facă o conferinţă de presă pe tema alegerilor din Bucureşti, au declarat surse din PNL.

Înaintea şedinţei de marţi seară a liberalilor, au existat informaţii potrivit cărora ar putea fi luată în discuţie o eventuală retragere a candidaturii lui Marian Munteanu ca urmare a contestării candidaturii sale în spaţiul public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.