Cinci persoane au murit, vineri, la festivalul de muzică electronică Time Warp, care a avut loc la Buenos Aires, aparent din cauza unor supradoze, informează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de doua noapte a festivalului - sâmbătă - a fost anulată, după ce cinci oameni au murit din cauze unor presupuse supradoze, iar alţi cinci se află spitalizaţi în stare gravă.

Oficiali din Buenos Aires spune că doi tineri, cu vârste de aproximativ 20 de ani, au decedat vineri în timpul festivalului Time Warp şi alţi trei, în ambulanţe, în drum spre spital.

”Sunt în stare foarte gravă, intubate”, a declarat doctorul Alberto Crescenti, directorul serviciului de urgenţă din Buenos Aires, despre cele cinci persoane internate.

Potrivit directorului, medicii încearcă să determine cauza deceselor.

”Trebuie să aşteptăm autopsiile pentru a determina ce combinaţie de substanţe a fost responsabilă”, a mai spus Crescenti.

Sâmbătă, oficiali din capitala Argentinei au anunţat că au închis centrul Costa Salguero, unde trebuia să aibă loc şi a doua noapte a festivalului. 

Organizatorii Time Warp au confirmat, sâmbătă, că evenimentul a fost anulat. ”Transmitem condoleanţe familiilor şi prietenilor celor decedaţi. Cauza acestei tragedii va fi determinată în timp. Evenimentul din seara aceasta este anulat”, a fost mesajul transmis de organizatori pe site-ul festivalului.

Time Warp, care a debutat în 1994, în Germania, se desfăşura în Buenos Aires pentru al treilea an.

Poliţia locală a declarat pentru The Associated Press că a descoperit un autobuiz care ducea mai multe persoane la festival şi în care se afla o cantitate mare de droguri, care au fost confiscate. Între acestea, pastile Ecstasy, doze de LSD, marijuana şi cocaină. Două persoane au fost arestate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.