Candidatul PNL Marian Munteanu a comentat, vineri, întrebarea unui membru PNL referitoare la faptul că a ajuns să fie în acelaşi partid cu Petre Roman, spunând că a sperat că în timp Roman s-a schimbat, dar acum vede anumite reacţii care nu au fost tocmai fireşti pentru un om politic cu atâta experienţă. El a subliniat că acesta este pus sub acuzare în mod oficial de către Parchetul Militar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un tânăr de 22 de ani din filiala Sector 1 a PNL l-a întrebat pe Marian Munteanu ce anume trebuie să răspundă cuiva care îl întreabă de ce Marian Munteanu este susţinut de acelaşi partid în care este şi Petre Roman.

”Nu o să comentez acum prezenta domnului Petre Roman în interiorul partidului pentru că nu vreau să declanşez o dezbatere contraproductivă”, a spus Munteanu, precizând că ”punctele în care s-a despărţit foarte puternic de Petre Roman în tinereţe sunt cele pentru care foarte mulţi cetăţeni s-au despărţit (de Petre Roman-n.r.).

”În timp, oamenii se pot schimba. Eu am sperat că în timp domnul Petre Roman s-a schimbat. Acum văd anumite reacţii care nu au fost tocmai fireşti pentru un om politic cu atâta experienţă, dar în fine. Tot ce vreau să vă spun este că eu nu m-am schimbat (…) sunt un om corect, niciodată nu am învinuit pe cineva de nimic, dar, sigur, este o situaţie în care domnia sa se apără”, a declarat Marian Munteanu.

Despre Petre Roman, Munteanu a mai spus că ”este pus sub acuzare în mod oficial de către Parchetul Militar”.

”Nu pot nega acest lucru. Eu însumi am fost chemat la Parchet de atâtea ori pentru a da declaraţii în calitate de martor cu privire la evenimentele din 1990. Nu am avut o interesecţie directă cu domnia sa. Problemele domnului Roman şi le va rezova singur, fără amestecul meu. În rest, eu respect deciziile organizaţiilor PNL cu privire la aceste probleme pentru că, vorba aceea, abia mi s-a deschis uşa şi mi s-a spus «bun venit». (nu pot-n.r.) să mă apuc acum să comentez lucrurile astea. Eu respect ceea ce se decide şi sigur că cei din conducere, oameni cu experienţă, vor lua deciziile cele mai potrivite”, a adăugat Munteanu.

Marian Munteanu a spus, miercuri seară, într-o emisiune televizată, referindu-se la mineriade, că Petre Roman "va avea probleme şi va trebui să răspundă" pentru faptele sale.

”Domnul Petre Roman cred că va avea probleme. Va trebui să răspundă pentru faptele domniei sale în faţa celor în drept”, a spus Marian Munteanu.

În replică, Petre Roman a răspuns: "Ce nenorocit! Da... n-am ce discuta. Probleme mari s-ar putea să aibă el".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.