Procesul în care Sorin Palesică era acuzat că a lovit o salvamontistă în staţiunea Straja a fost încheiat, marţi, de Judecătoria Petroşani, după ce tânăra şi celelalte părţi vătămate şi-au retras plângerea penală prealabilă. Bărbatul, aflat în arest preventiv, va fi pus în libertate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Petroşani, Cristina Iuliana Curuia, a declarat, pentru News.ro, că instanţa a încetat procesul penal în care Sorin Palesică era judecat pentru loviri şi alte violenţe, după ce a bătut o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja.

"Instanţa a încetat procesul penal, după ce a fost retrasă plângerea prealabilă de către toate părţile. Infracţiunea respectivă este una pentru care legea prevede înlăturarea răspunderii penale", a explicat Cristina Iuliana Curuia.

Potrivit sursei citate, instanţa a dispus ca Sorin Palesică, aflat în arest preventiv, să fie pus în libertate de îndată.

Salvamontista Miruna Inel a fost agresată, într-un bar din Straja, în luna februarie, de interlopul recidivist Sorin Constantin Palesică, în prezenţa unui jandarm montan aflat în timpul liber, care nu a intervenit în apărarea fetei.

Sorin Palesică se află în arest preventiv de la jumătatea lunii februarie, în timp ce în cazul jandarmului montan a fost sesizat Parchetul Militar Timişoara.

În 23 februarie, dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Petroşani, pentru loviri sau alte violenţe. Alături de Miruna Inel, mai erau înregistrate două părţi vătămate, şi anume Dinu Cornel Toma şi Lucian Clondireanu, în timp ce Sorin Constantin Palesică era inculpat pentru loviri şi alte violenţe.

Judecătoria Petroşani a dispus, în 18 martie, începerea judecăţii procesului, primul termen fiind stabilit pentru 12 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.