Peroanele staţiilor de metrou Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate şi Piaţa Victoriei vor fi transformate în săli de spectacol în perioada 18 - 22 aprilie, între orele 17.30 - 19.00, în cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului de Muzică clasică la metrou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trecătorii şi călătorii vor asista la o serie de concerte de muzică clasică şi momente artistice precum balet clasic, dans contemporan, pictură, ilustraţie, ateliere handmade sau florale, în cadrul celei de-a patra ediţii evenimentului, informează organizatorii.

Aceste momente vor fi susţinute de tineri artişti talentaţi, studenţi, masteranzi sau absolvenţi ai Universităţii de Muzică Bucureşti, cu sprijinul Metrorex.

Organizaţia nonguvernamentală ”Arta nu muşcă” împreună cu Metrorex au adus în ediţiile precedente ale evenimentului muzică clasică pe plasmele de la metrou, o expoziţie foto cu cele mai expresive chipuri de la metrou. 

”Arta nu muşcă” este un demers socio-cultural din România, care are ca obiective încurajarea consumului de produse culturale şi apropierea publicului de universul creativ şi promovarea comunităţii de tineri artişti din diverse domenii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.